Lansering av Norway Health Tech

Arrangementinfo

Loading Map....

Dato/tid
Dato(er) - 09-08-2017
15:00 - 17:00

Sted
Forskningsparken (Oslo Science Park)

kart Meld deg på Meld deg av

Den norske helsenæringen har årlig en vekst på ti prosent, og norske bedrifter er i økende grad del av den store globale vekstnæringene – helse.

I dette markedet har norske grundere en meget sterk posisjon: Vi utvikler avanserte, bærekraftige produkter og løsninger for det globale helsemarkedet som tiltrekker seg stor oppmerksomhet både nasjonalt og internasjonalt.

 

Onsdag 9. august blir en merkedag i Oslo Medtech. Vi skifter navn og vil gjerne markere dette med samarbeidspartnere og venner av klyngen. Vi ønsker å invitere deg til en uformell markering i våre egne lokaler i den sosiale sonen i Medical Growth House.

 

Her får du vite alt om hvorfor vi gjør navneendringen og hvilken betydning den endrede klyngeprofilen vil kunne få for deg, norsk helsenæring, pasienter, sykehus og kommuner, politikere og myndigheter.

 

Innovasjon Norges Anita Krohn Traaseth, og Abelias Håkon Haugli vil være der for å gjøre en spesialpodkast i forbindelse med lanseringen.

 

Vi håper du også har lyst til å komme!

 

Når: 9. august fra kl 15:00 – 16.00 + lett mat & nettverking  

Hvor: Medical Growth House; Forskningsparken, Gaustadalléen 21, 0349 Oslo

Atmosfære: Uformelt

Servering: Ja

Deltakere: Anita Krohn Traaseth (Innovasjon Norge), Håkon Haugli (Abelia), medlemmer og partnere i Oslo Medtech + alle andre inviterte

Reservasjoner


Avregistrering